Bedre økonomikontroll for små og mellomstore bedrifter

Team Egeland er et sterkt fagmiljø som har levert regnskap og økonomitjenester siden 1985. Våre medarbeidere har solid kompetanse og erfaring fra regnskapsbransjen, revisjon og skatteetaten. Vi har fokus på små og mellomstore selskaper, og har i dag klienter med omsetning fra 0 NOK til 100 MNOK innen de fleste bransjer.

Fra regnskapsføring til økonomiavdeling
Team Egeland kan tilby alt fra kun å være en rådgivnings- og kontrollfunksjon for din bedrifts regnskapsavdeling til å påta oss totalansvaret for bedriftens økonomifunksjon (CFO for hire). Som bedriftens ”økonomiavdeling” kan vi levere alt innen regnskapsførsel, lønn, remittering, fakturering, oppfølging av fordringer, rapportering, årsoppgjør, stiftelser og avviklinger, kontakt med bank og revisor og løpende økonomirådgivning. Vi er svært fleksible i forhold til arbeidsfordelingen mellom byrå og bedrift og finner alltid den mest optimale og kostnadseffektive løsningen for våre klienter.

Fra offline- til online-basert regnskap
Vårt regnskapsprogram støtter forskjellige rapporterings- og kommunikasjonsløsninger. Vi kan føre og levere regnskap på den tradisjonelle måten eller 100 prosent web-basert. Hva som lønner seg avhenger av ditt behov og ønsker.

Kan vi bistå din bedrift?
Team Egeland er svært opptatt av å opptre profesjonelt og ryddig i alle klientforhold. For å få til det er vi også avhengige av å samarbeide med selskaper som opptrer ryddig og tar sine egne plikter på alvor. Kan Team Egeland bidra til å gi din bedrift bedre økonomikontroll? Ta kontakt for en helt uforpliktende prat og tilbud.

Er du over gjennomsnittlig interessert i tall?